Ремонт и изработка покрив

Ремонтът и изработката на покриви са важни дейности за поддържане на добро състояние на жилището и защита на сградата от атмосферни влияния. Това са ремонти, които изискват професионализъм и внимание към детайлите, за да се гарантира дълготрайната работа на покрива.

Цена

Ние се стараем да поддържаме реални и достъпни цени отговарящи на качеството на услугите

Гаранция

За всяка наша услуга предлагаме гаранция описана в договора сключен за конкретната дейност

Качество

Нашите строители са с опити и подържат високо качество в строително монтажните дейности

Избор на материали за нов покрив

Изборът на материали за покрива е от съществено значение. Може да се избере метален покрив, който е издръжлив, лек и дълготраен. Керемидите също са популярен избор, който предлага традиционен вид и екологично чисти материали. Битумните рулони воалит са подходяща мембрана за плосък покрив , битумните керемиди също са добър избор те са лесни за монтаж и са значително по евтини от по горе изброените. В България най-разпостранени  са  керемидените покриви с дървена конструкция, изработката на такъв вид покрив със съвременните материали предлагани от български и  европейски производители дават нов облик на старата къща и гарантират дългосрочно и безпроблемно функциониране на покрива десетки години. Когато планирате ремонт или изработка на покрив, трябва да се вземе под внимание и разходите. Трябва да се определи бюджет, който да отговаря на нуждите на сградата и да се намерят подходящи решения в рамките на този бюджет. Можете да се обърнете към нас за консултация относно цените на покривните материали.

Фирма за ремонт на покриви

Като хора от бранша

Разговаряйте с представителите на фирмата - Преди да вземете решение за избор на фирма за ремонт, е важно да проведете разговор с представителите на фирмата и да им зададете въпроси относно работата, както и да получите подробна оценка за цената.
Сериозните фирми за ремонт на покриви ще извършат оглед , които трябва да е безплатен, несериозно звучи да ви искат пари за гориво или за това че са погледнали състоянието на покрива. Изберете фирма с опит - По-опитните фирми за ремонт на покриви могат да осигурят по-добро качество на услугите и по-малко вероятност за грешки по време на ремонта.

Home Delivery
Happy People
Tons Of Goods
Tree plant

Предлагаме изработка и ремонт на покриви

Свържете се с нас за да обсъдим вашият проект за нов покрив или нуждата  от ремонт на стар. Ние предлагаме безплатни консултации и огледи на терен.

Scroll to Top
+359883292999